MIO
HERO
ZIMBA

Hundar har funnits med mig i större delen av mitt liv. Vid 37 års ålder tog jag ett beslut att bli egenföretagare och utbildade mig till Hundfrisör. Under den här tiden utbildade jag mig och mina hundar också inom Vägglussök och sedan lite senare inom ID-hundsök. 

.


Förutom pälsvård har hundträning varit en självklarhet i mitt liv som hundägare.

Det har varit allt från agility (har utfört utbildning som Agilityinstruktör), lydnad till jaktapportering, spår och sök.

Det är en obeskrivlig känsla när Du och Din hund går in i en bubbla tillsammans och utför moment som ett team med lyhördhet för den andre.

Man blir aldrig fullärd och tycker man ska ha ett öppet sinne vid hundträning, men jag är bara för positiv träning där man uppmuntrar och belönar rätt beteende. Det gäller att hela tiden vara steget före, så gott det går ;)

Jag saknar alla hundsporter jag en gång i tiden tog mig för, men lever ett annat liv idag med två fina döttrar och jobb.

Så mitt intresse för hundträning har en annan ingång idag som jag verkligen brinner för. Att yrkesmässigt kunna ta uppdrag tillsammans med mina hundar för att hjälpa andra. På två helt skilda sätt, men med hundens fantastiska luktsinne som gemensam nämnare.

Vi utvecklas och jobbar hela tiden på att bli bättre för att kunna leverera på våra uppdrag som Vägglusekipage och ID-hundsekipage

Följ mig o mina hundkollegor på @creaxdogs Facebook/Instagram/TikTok samt  @idhundarteamvarmland